Користувач:Bogic

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вікіпедія:Вавілон
uk Українська мова для цього користувача є рідною.
pl Polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
ru-4 Этот участник владеет русским языком почти как родным.
en-2 This user is able to contribute in English at an intermediate level.
it-1 Quest'utente può contribuire con un Italiano di livello semplice.
5907
Цей користувач в українській Вікіпедії вже 5907 днів
2k+ Цей користувач зробив понад 2000 редагувань в українській Вікіпедії
Я цікавлюсь Українським футболом!
Цей користувач є учасником вікіпроєкту
«Український футбол».
Футбольний м'яч
Цей користувач є футбольним уболівальником.
Годинник
Земля Цей користувач цікавиться географією
Цей користувач за вступ України до ЄС
Цей користувач за вступ
України до НАТО
Цей дописувач використовує Internet Explorer.
Цей дописувач використовує Microsoft Windows.

Bogic (читається бо́джік) - Богдан Семенович Мацькевич (пол. Bogdan Mackiewicz), нар. 10 лютого 1969 року в містечку (смт) Єзуполі Тисменицького району Івано-Франківської області

У 19761986 роках вчився у Єзупільській загальноосвітньо-професійній школі За відмінні успіхи у навчанні отримав золоту медаль. Здав на права водія категорії "B" і "C". Неодноразово брав участь у шкільних, районних і обласних олімпіадах з математики, фізики, хімії, географії, історії та у спортивних і туристичних змаганнях. Найвище досягнення: II місце у обласній олімпіаді з хімії.

Відразу ж після закінчення школи поступив у 1986 році у Івано-Франківський інститут нафти і газу (тепер Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу) на Факультет автоматизації і електрифікації на спеціальність «автоматика і телемеханіка». Так як у ті часи було замало людей до військової служби, після закінчення І курсу був змушений перервати навчання і піти до армії.

У 1987-1989 роках відбував військову службу у картографічній частині у Львові. Був звільнений у резерв у званні рядовий.

Після відбуття військової служби повернувся до інституту. Але так як вже не було попередньої спеціальності, був записаний на спеціальність «автоматика і управління у технічних системах». У 1993 році закінчив інститут з середньою оцінкою 4,97 (максимальна 5,00). Захистив дипломну роботу на тему «Програмне забезпечення передачі сигналів на далекі відстанні» на оцінку «відмінно» і отримав титул магістра інженера–системотехніка (інженер інформатичних, електронічних, електричних і телемеханічних системів). Неодноразово брав участь у олімпіадах, які організував інститут, з математики, інформатики, інженерської графікі та англійської мови. Найвище досягнення: III місце у всеукраїнській олімпіаді з інформатики.

Після закінчення інституту не мав роботи, тому виїхав на постійне місце проживання у 1993 році за кордон у Польщу, де проживали близькі родичі (брат і сестра бабусі виїхали там після ІІ світової війни).

У 19981999 роках у Нижньосілезькому Центрі Удосконалення Вчителів у Легниці закінчив педагогічний курс.

У 20072008 роках у ІІ Університеті у Вроцлаві в Інституті Інформатики закінчив курс адміністратора e-learning.

17 січня 1994 р.- 31 липня 2001 р. працював в Об´єднання Шкіл Будівельно-Електричних ім. Яна III Собєского у Свідниці на посаді:. Викладав уроки з інформатики у Технікумі для дорослих а також у Післяліцейній Школі, займався адмініструванням Інтернету, модернізував комп´ютерну базу школи. Брав участь у різних конференціях і семінарах.

1 серпня 1999 р. – 31 грудня 2001 р. працював в «BOGIC» тов. з о.в. у м.Свєбодзіце на посаді:. Займався підприємницькою діяльністю в галузі продажу комп´ютерів та комп´ютерних послуг. Створив комп´ютерну програму «SYSTEM-PRO» для бухгалтерного обліку, обслуги складів, відділу кадр, реєстру накладних на товари і послуги, звітів до Податкової інспекції та Пенсійного Фонду. Ця програма працює у багатьох шкільних організаціях та інших малих підприємствах.

Від 1 вересня 1999 р. працює в Об´єднання Шкіл Будівельно-Електричних ім. Яна III Собєского у Свідниці на посаді:. Викладаю уроки з інформатичної технології, комп´ютеризації у Ліцеї, уроки з приладів комп´ютерної техніки, системів операційних, комп´ютерних мереж, баз даних, програмування на мові PASCAL та C/C++ у Післяліцейній Школі, системів операційних, комп´ютерних мереж, програмування на мові PASCAL та C/C++ у Технікумі. Виконує різні додаткові завдання, створює комп´ютерні програми. Після екзаміну 3 липня 2001 р. авансував на рівень «контрактний вчитель», 8 липня 2004 р. авансував на рівень «заслужений вчитель». Літом 2010 авансував на рівень «дипломний вчитель».

Від 1 квітня 2002 р. займається підприємницькою діяльністю в галузі продажу комп´ютерів та комп´ютерних послуг під назвою фірма «BOGIC Bogdan Mackiewicz»


Хоббі: комп´ютери, футбол, музика, малювання. Є фаном футбольного клубу Ювентус Турін

Добре володіє мовами: українською, польською, російською, англійською (в середньому ступені) та італійською (в початковому ступені).


В українській Вікіпедії 1 317 107 статей.