Category:Ryan Kelley

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Deutsch: Ryan Jonathan Kelley (* 31. August 1986 in Putnam Valley, Illinois) ist ein US-amerikanischer Schauspieler.
English: Ryan Jonathan Kelley (born August 31, 1986) is an American actor who is known for his roles in Mean Creek, Prayers for Bobby, and as Ben Tennyson in Ben 10: Alien Swarm.
Español: Ryan Jonathan Kelley (nacido el 31 de agosto de 1986) es un actor mejor conocido por su rol en Plegarias para Bobby. También es conocido por su papel protagónico de Ben Tennyson en las películas de la serie Ben 10 emitida por Cartoon Network. Tuvo un rol importante en Stolen Summer, que fue la película realizada durante la serie documental de Project Greenlight. Ha aparecido en más de 50 comerciales desde los 2 años. Ryan tiene 14 hermanos de los cuáles 9 son adoptados. Él es el quinto mayor. Nació y creció en unos suburbios al oeste de Chicago, Glen Ellyn, IL.
Français : Ryan Jonathan Kelley est un acteur américain né le 31 août 1986 à Glen Ellyn, dans l'Illinois. Il est surtout connu en France pour son rôle de Ryan James dans Smallville et son interprétation de Clyde dans Mean Creek.
Bahasa Indonesia: Ryan Jonathan Kelley adalah aktor asal Amerika Serikat.
Italiano: Ryan Kelley ha 9 sorelle e 5 fratelli, per un totale di 14.
Bahasa Melayu: Ryan Jonathan Kelley (lahir August 31, 1986) adalah seorang pelakon Amerika.
Português: Ryan Jonathan Kelley ( Glen Ellyn, Illinois, 31 de agosto de 1986) é um ator norte-americano, é mais conhecido por seu papel como "Ryan James" na primeira e segunda temporadas da série Smallville.
Русский: Райан Келли (; род. 1986) — американский актёр.
Türkçe: Ryan Jonathan Kelley (31 Ağustos 1986) Amerikalı oyuncu.
<nowiki>Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; رایان کلی; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ռայան Քելլի; 瑞安·凱莉; Ryan Kelley; Ryan Kelley; ライアン・ケリー; Ryan Kelley; ראיין קליי; 瑞恩·凱利; 瑞恩·凯利; 라이언 켈리; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Ryan Kelley; رایان کلی; Ryan Kelley; Ryan Kelley; Райан Келли; Ryan Kelley; ريان كيلي; 瑞恩·凯利; Ryan Kelley; actor estadounidense; amerikai színész; aktore estatubatuarra; actor estauxunidense; американский актёр; US-amerikanischer Schauspieler; aktor amerikan; ամերիկացի դերասան; американски актьор; amerikansk skuespiller; actor american; amerikansk skådespelare; שחקן אמריקאי; Usana aktoro; yhdysvaltalainen näyttelijä; usona aktoro; americký herec; attore statunitense; মার্কিন অভিনেতা; acteur américain; ameerika näitleja; Òṣèré Ọmọ Orílẹ̀-èdè America; amerikansk skodespelar; dramatan Lamerikänik; amerikāņu aktieris; Amerikaanse akteur; بازیگر آمریکایی; Amerikalı sinema oyuncusu; American actor; ator american; Pelakon Amerika; pemeran laki-laki asal Amerika Serikat; amerykański aktor; amerikansk skuespiller; Amerikaans acteur; അമേരിക്കന്‍ ചലചിത്ര നടന്‍; американський актор; aisteoir Meiriceánach; actor estatunidenc; actor estadounidense; ممثل أمريكي; Αμερικανός ηθοποιός; americký herec; Ryan Jonathan Kelley; Ryan Jonathan Kelley; Ryan Jonathan Kelley; Ryan Jonathan Kelley; Ryan Jonathan Kelley; Ryan Jonathan Kelley; Ryan Jonathan Kelley; Kelley; Ryan Jonathan Kelley; Келли, Райан; Келли Райан; Келли Р.; Ryan Jonathan Kelley</nowiki>
Ryan Kelley 
American actor
Upload media
Date of birth31 August 1986
Glen Ellyn
Work period (start)
  • 1995
Country of citizenship
Occupation
Native language
Authority file
Wikidata Q957804
ISNI: 0000000109714542
VIAF ID: 51968430
Library of Congress authority ID: no2011000325
Bibliothèque nationale de France ID: 150172369
IdRef ID: 152334114
IMDb ID: nm0445987
Edit infobox data on Wikidata

Media in category "Ryan Kelley"

The following 5 files are in this category, out of 5 total.