Перейти на страницу файла на Викискладе

Файл:Стратегічне командно-штабне навчання «Козацька воля – 2018» (30032892897).jpg

Материал из Википедии — свободной энциклопедии
Перейти к навигации Перейти к поиску

Исходный файл(1024 × 683 пкс, размер файла: 448 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Краткое описание

Описание

Десантно-штурмові війська Збройних Сил України в рамках стратегічного командно-штабного навчання «Козацька воля — 2018» продовжують виконувати навчально-бойові завдання у багатьох регіонах країни. На Одещині під прикриттям вертольотів Мі-24 та підрозділом гвинтокрилів Мі-8 армійської авіації СВ ЗС України до одного із районів морського узбережжя було доставлено десантно-штурмовий загін. Вогнем зі стрілецької зброї були знищені «бойові плавці» умовного противника. Після підходу до берегу малих «бойових катерів», на підсилення десантникам вийшла броньована група, яка відбила атаку противника. В той же час, на Херсонщині, підрозділи однієї із військових частин Десантно-штурмових військ відпрацьовували ведення рейдових дій в тилу умовного противника. При цьому, десантники діяли по-бойовому, враховуючи набутий практичний досвід. Зокрема, для повної безпеки та виключення різних «несподіванок», десантники брали під охорону важливі мости, висоти та інші об’єкти. Лише після цього було здійснено рух колон з бронетанковою та автомобільною технікою. Прикривали десантно-штурмові підрозділи з повітря ударні вертольоти Мі-24 армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України. Командувач Десантно-штурмових військ ЗС України Михайло Забродський підкреслив, що особовий склад частин Десантно-штурмових військ та приєднані підрозділи армійської авіації мають за плечима значний реальний бойовий досвід, тож в ході навчань діють повністю по-бойовому. Прес-служба командування ДШВ Збройних Сил України Армійська авіація Сухопутних військ Збройних Сил України в ході проведення стратегічного командно-штабного навчання «Козацька воля – 2018», виконує завдання за призначенням в умовах максимально наближених до бойових. Увесь алгоритм бойової роботи вертолітників, зміни в обстановці та районах виконання польотних завдань вимагають від льотного складу максимальної концентрації та професійної майстерності. На півдні і заході України ескадрильї виконували посадки на високогірні майданчики, організовували пошуково-рятувальні дії, здійснювали авіаційну підтримку з повітря висадки десанту та забезпечували їхні десантно-штурмові дії. Сьогодні задіяні підрозділи армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України, на півдні України, бойовим порядком виконали десантно-транспортні завдання, а саме: з повітря висадили десант на узбережжя Чорного моря та здійснили прикриття військових дій десанту по відбиттю умовного морського десанту, вогневим ураженням знищували живу силу та техніку противника. За словами начальника армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України полковника Ігоря Яременко усі поставлені завдання виконано вчасно та на високому професійному рівні.

Прес-служба Командування Сухопутних військ ЗС України
Дата
Источник Стратегічне командно-штабне навчання «Козацька воля – 2018»
Автор Ministry of Defense of Ukraine

Лицензирование

w:ru:Creative Commons
атрибуция распространение на тех же условиях
Этот файл доступен по лицензии Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic
Вы можете свободно:
  • делиться произведением – копировать, распространять и передавать данное произведение
  • создавать производные – переделывать данное произведение
При соблюдении следующих условий:
  • атрибуция – Вы должны указать авторство, предоставить ссылку на лицензию и указать, внёс ли автор какие-либо изменения. Это можно сделать любым разумным способом, но не создавая впечатление, что лицензиат поддерживает вас или использование вами данного произведения.
  • распространение на тех же условиях – Если вы изменяете, преобразуете или создаёте иное произведение на основе данного, то обязаны использовать лицензию исходного произведения или лицензию, совместимую с исходной.
Это изображение изначально опубликовано на Flickr участником проекта Ministry of Defense of Ukraine по ссылке https://flickr.com/photos/140624011@N02/30032892897. Оно было досмотрено 30 декабря 2018 роботом FlickreviewR 2, который подтвердил, что изображение лицензировано в соответствии с условиями cc-by-sa-2.0.

30 декабря 2018

Краткие подписи

Добавьте однострочное описание того, что собой представляет этот файл

Элементы, изображённые на этом файле

изображённый объект

У этого свойства есть некоторое значение без элемента в

image/jpeg

История файла

Нажмите на дату/время, чтобы посмотреть файл, который был загружен в тот момент.

Дата/времяМиниатюраРазмерыУчастникПримечание
текущий15:46, 30 декабря 2018Миниатюра для версии от 15:46, 30 декабря 20181024 × 683 (448 КБ)TmTransferred from Flickr via #flickr2commons

Нет страниц, использующих этот файл.

Метаданные