Перейти на страницу файла на Викискладе

Файл:Oefening GBB-2019-3.jpg

Материал из Википедии — свободной энциклопедии
Перейти к навигации Перейти к поиску

Исходный файл(3000 × 2000 пкс, размер файла: 2,3 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Краткое описание

Описание
Nederlands: Op station Leiden is een ‘verdachte groep mannen’ de trein richting Schiphol ingegaan. Een conducteur spreekt een van hen aan, waarop die persoon zich opsluit in een toilet. Onmiddellijk wordt assistentie van de Koninklijke Marechaussee ingeroepen, die de politietaak op Schiphol vervult.

Terwijl marechaussees op het treinstation Schiphol Airport in gesprek zijn met de man op het toilet, klinkt er uit een van de andere treinstellen een luide knal. De situatie verandert direct en de hulp wordt ingeroepen van de mannen en vrouwen van de Gewapende Beveiliging Burgerluchtvaart (GBB).

Ook brandweer, Gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD) en andere hulpdiensten zijn snel ter plaatse. Boven in de hal overleggen de officieren van dienst van iedere eenheid over de situatie en de te nemen stappen. In de treintunnel controleert de GBB de trein en omgeving.

Dit scenario van de Commando Plaats Incident (CoPi)-oefening Spoorloos speelt zich begin oktober af op de luchthaven. De grote oefening vindt ’s nachts plaats om het normale treinverkeer niet te veel te hinderen. In totaal deden zo'n 160 medewerkers mee. Ze oefenden samen in een CoPI de rol- en taakverdeling.
Дата
Источник https://magazines.defensie.nl/kmarmagazine/2019/10/03_12_mooiste_fotos_schiphol_10-2019
Автор Defensie

Лицензирование

Creative Commons CC-Zero Этот файл доступен на условиях Creative Commons CC0 1.0 Универсальной передачи в общественное достояние (Universal Public Domain Dedication).
Лица, связанные с работой над этим произведением, решили передать данное произведение в общественное достояние, отказавшись от всех прав на произведение по всему миру в рамках закона об авторских правах (а также связанных и смежных прав), в той степени, которую допускает закон. Вы можете копировать, изменять, распространять, исполнять данное произведение в любых целях, в том числе в коммерческих, без получения на это разрешения автора.

Краткие подписи

Добавьте однострочное описание того, что собой представляет этот файл

Элементы, изображённые на этом файле

изображённый объект

История файла

Нажмите на дату/время, чтобы посмотреть файл, который был загружен в тот момент.

Дата/времяМиниатюраРазмерыУчастникПримечание
текущий11:45, 5 ноября 2019Миниатюра для версии от 11:45, 5 ноября 20193000 × 2000 (2,3 МБ)Poppo154User created page with UploadWizard

Нет страниц, использующих этот файл.

Метаданные